Vă puteți bucura de relaxare în adevăratul sens al cuvântului dacă pe parcursul șederii dumneavoastră în județul  Bihor, alegeți și să vă cazați la Pensiunea Noblesse unde vă invităm să descoperiţi ce înseamnă ospitalitatea, eleganţa, servirea ireproşabilă.

Pensiunea oferă cazare în Băile Felix, județul Bihor. Pensiunea dispune de 14 camere si 4 apartamente. Fiecare cameră, respectiv apartament, are baie proprie (fie cabină de duș sau cadă). Alte caracteristici ale camerelor: aer condiționat, balcon, televizoare LCD, cablu tv,internet wireless , minibar .

Camerele sunt dotate cu pat matrimonial, paturi separate sau pat matrimonial plus canapea extensibilă.

La restaurantul Noblesse din stațiunea Băile Felix sunteţi aşteptaţi de o echipă competentă de ospătari şi bucătari care vă vor satisface toate dorinţele. Iar preţurile vă vor  surprinde pentru că sunt extrem de avantajoase.

Noblesse este un restaurant premium de 4 stele dedicat pasionaților de gust . Dacă doriți să vă bucurați și de o mâncare gustoasă, restaurantul pensiunii vă așteaptă! De asemenea, veți putea servi masa și pe terasa restaurantului. Servirea se face de către personalul specializat și deosebit de amabil. În meniul restaurantului veți găsi atât mâncăruri cu specific tradițional românesc, cât și preparate deosebite din bucătăria internațională, precum bucătăria italienească sau cea franțuzească.