In anul 2014 am avut onoarea de a contribui la restaurarea salii de evenimente Queen Mary din Oradea.

Prin urmare, echipa noastra a participat la dotarea Restaurantului Queen Mary, cu fete de masa rotunde, capace si servete. ”Vedetele” au fost draperiile, care dupa cum puteti observa in imagini, au conferit un aspect aparte locatiei. De asemenea am contribuit si cu perdele si sisteme de prindere pentru a obtine un decor perfect. Toate materiile prime au fost importate din Spania si prelucrate in atelierele proprii.

Motivul pentru care aceste draperii si perdele au reprezentat o provocare a fost confectionarea si montajul lor pe o suprafata curbata (sina metalica curbata) necesitand un anumit nivel de experienta in domeniu.

Faptul ca am contribuit la un proiect de o asemenea amploare, ne-a intarit convingerea ca in acest domeniu, cu vointa, munca in echipa si devotament, se poate face fata oricarei provocari.

Evenimentul care a constituit inaugurarea noii sali la o saptamana de la finalizarea proiectului a fost un exemplu de eleganta, stil si rafinament.

Apreciem efortul depus de investitori, fara de care proiectul nu ar fi fost posibil. De asemenea le multumim pentru increderea pe care ne-au acordat-o de la inceputul proiectului pana in momentul finalizarii acestuia.

Multumim pe aceasta cale pentru ca am avut onoarea si placerea de a contribui in mod activ la acest proiect cu un rezultat pe masura implicarii.