Dacă veniţi în Braila vă aşteptăm la Hotel Regal. Este situat în centrul vechi al orasului Braila, într-o zonă liniştită, str. Mihail Sebastian colt cu str. M.Eminescu strada pietonala destinata plimbarilor, petrecerilor in aer liber intesata de terase si magazine, o locatie linistita nefiind strabatuta de strazi circulate, departe de mijloacele de transport in comun, in apropierea Muzeul Brailei, teatrului Maria Filotti, casa memoriala P.Istrati si casa memoriala Nica Petre.

Hotelul Regal va oferă o gamă variată de servicii, de o calitate ireproşabilă, turiştilor veniţi aici pentru afaceri sau pentru petrecerea concediului.

Daca veniţi pentru afaceri în Braila, Hotelul Regal este locul ideal unde puteţi sta. Camerele sunt dotate cu A.C., frigider, televizor, si grup social propiu cu cabine dus. Hotelul este dotat cu “Spalatorie-calcatorie” contra-cost, parcare proprie si restaurant propriu unde se serveste micul dejun, sau poate fi inchiriat pentru petreceri private, mese festive, etc. La noi veţi gasi servicii hoteliere de înalt profesionalism.

La Hotel Regal veţi găsi un ambient dedicat dumneavoastră, creat cu atentie până în cele mai mici detalii. Hotelul Regal vă ofera linişte şi relaxare. La noi găsiţi informaţii turistice, sfaturi pentru petrecerea timpului liber. De aici ajungeţi foarte uşor la cele mai importante repere turistice ale Brailei.