Incepand cu anul 2008, Complexul Hotelier Alpin a devenit unul din cei mai importanti si consecventi clienti ai nostri.

Astfel, echipa noastra a participat activ la dotarea Alpin APART-HOTEL, inaugurat in 2009, cu perne, pilote, lenjerii de pat, prosoape si halate de baie. Tot aici am furnizat si perdele si sisteme de prindere pentru perdele si draperii.

In anul 2010 s-a deschis noul restaurant APROPOS, unde am utilat cu draperii, fete de masa, șervetele si moltoane. Tot in 2010 a fost inaugurat si VITARIUM SPA, unde am contribuit cu storuri romane in toate saloanele.

In 2011, alte doua proiecte in cadrul Complexului Alpin, Club Restaurant Vogue (dotare completa fete de masa, draperii si sisteme de prindere) si modernizarea piscinei (storuri romane si huse de burete pentru sezlonguri), iar in 2012 dotarea completa cu fete de masa, storuri si drapaje a noului restaurant ”FOREST LOUNGE”.

In 2015, s-a alaturat familiei Alpin un nou membru: Alpin CASA. Un loc plin de savoarea anilor interbelici, un aer boem intr-o ambianta de vis.

Astfel, Alpin CASA, alaturi de Alpin HOTEL si Alpin APART-HOTEL plus Restaurantele FOREST LOUNGE, TOSCA, APROPOS, GATSBY BALLROOM, creeaza o oaza de eleganta si bun gust, completata de servicii ireprosabile si o bucatarie mai presus de orice comentariu.

Pe tot parcursul acestor ani, Delite a furnizat tot necesarul de inventar textil pentru buna functionare a complexului. De la lenjeria si prosoapele achizitionate pentru camerele complexului (peste 1.000 de locuri), la fete de masa, șervetele, protectii, skirturi, huse de scaun, perdele, storuri, draperii pentru salile de restaurant si pentru decorarea receptiei. Echipa noastra a raspuns intotdeauna prompt solicitarilor venite din partea factorilor de decizie de la Complexul Hotelier Alpin.

Le suntem recunoscatori pentru fidelitate!