Totul a inceput la RomHotel, in 2013, atunci cand dupa intalnirea cu investitorul am demarat discutiile privitoare la dotarea completa a primului hotel din Romania construit sub brandul Mercure. In urma selectiilor de oferte si a utilarii unei camere de proba am ajuns sa contribuim cu o varietate de produse la acest proiect.

Printre ele mentionam perdele si draperii (black-out decorativ), sisteme de prindere, somiere si saltele, pilote, protectii saltea si perne. Ulterior am suplimentat camerele cu huse de somiera, traverse, perne decor pentru a obtine un decor complet. De asemenea am dotat restaurantul cu placemate-uri, servete, perdele si draperii.

Tesaturile folosite pentru perdele si draperii (ambele ignifugate) au fost alese de catre designeri de la un producator din Spania. La sistemele de prindere am folosit sinele metalice KS care si-au dovedit de-a lungul timpului fiabilitatea in exploatare intensa. Somierele si saltelele au fost produse in atelierele proprii dupa standarde impuse de reprezentantii ACCOR (proprietar al brandului Mercure).

Comunicarea foarte buna avuta cu investitorul si cu arhitectii a contribuit la finalizarea cu succes a acestui proiect in condintii optime. Rezultatul a fost pe masura asteptarilor tuturor celor implicati si s-a concretizat intr-o colaborare durabila.

De apreciat dorinta investitorului de a colabora pe cat posibil cu firme din Romania, dandu-ne astfel posibilitatea de a face cunoscute atat calitatea tesaturilor, cat si a procesului de manufacturare pe care firma noastra le ofera.

Multumim inca o dată domnului Dogariu pentru increderea acordata, asigurandu-l totodata de intreaga disponibilitate in colaborarea viitoare.