PLATINIA Lounge Residence, un ansamblu unic si elegant amplasat in inima Clujului la intersectia strazilor Dorobantilor si Navodari  este primul proiect imobiliar din Cluj-Napoca ce ofera locatarilor sai un pachet de servicii premium special conceput pentru a crea un stil de viata elegant si confortabil, un stil de viata pe care probabil fiecare ni-l dorim. Eleganta arhitecturala, calitatea si frumusetea materialelor folosite si pozitionarea excelenta vin sa completeze unicitatea acestui proiect si sa adauge valoare serviciilor de calitate pe care intentionam sa le punem la dispozitia locatarilor nostri.

Echipa de arhitecti care a creat imaginea ansamblului a obtinut o eleganta clasica prin liniile simple si curate si paleta de culori aleasa. Imaginea finala este aceea a unei elegante rafinate, complimentata pe deplin de materialele nobile alese atat pentru fatade cat si pentru spatiile interioare. Asa a luat nastere un ansamblu unic, care se incadreaza perfect in zona urbana existenta.

La dotarea camerelor, echipa Delite a avut o contributie semnificativa, ocupandu-se de tot ce este necesar pentru a beneficia de un confort la cele mai inalte standarde: de la saltele, pilote, lenjerii de pat la prosoape si halate de baie.