Bunonissimo a fost gândit ca un concept nou în ceea ce înseamnă a lua masa în oraş, unde se pot reuni toate generaţiile.

Buonissimo îi răsfaţă pe cei care apreciază o mâncare bine gătită şi îi satisface pe deplin pe gurmanzi, dar stârneşte pofte amatorilor de prăjituri şi îngheţată.

Buonissimo dă tonul bunului gust, printr-un spaţiu luminos şi generos oferă băimărenilor un loc special prin design şi calitatea superioară a bunătăţiilor.

Cofetaria Buonissimo vă aşteaptă cu prăjituri de casă, troturi, produse în laborator propriu din ingrediente naturale şi originale.

Gelateria Buonissimo vă invită să savuraţi îngheţata artizanală de cea mai bună calitate, produsă din ingrediente naturale în laborator propriu.

Pizzeria Buonissimo vă oferă pizza pe vatră, reţete tradiţionale, paste şi salate, meniuri speciale, mâncăruri regionale.

Imaginea acestui local este intregita de storurile romane care ofera o ambianta placuta, filtreaza lumina, ofera intimitate si completeaza armonios designul incaperii.