Unul dintre cei mai vechi clienti ai nostri din Baia Mare si-a extins in anul 2015 capacitatea restaurantului prin adaugarea unui nou salon.

In urma bunei colaborari de pana acum, investitorul a apelat din nou la serviciile noastre pentru dotarea cu inventar textil a acestei extinderi.

Noul salon Ludovic ne spune o poveste noua despre Casa Crisan, o reda intru o cu totul alta lumina, adaugand valoare si semnificatie celor mai de pret mosteniri: ospitalitatea si eleganta.

Ramanand acelasi partener serios, mulțumim familiei Crisan pentru fidelitatea aratata produselor noastre si il asiguram ca si pe viitor vom avea acelasi parteneriat de succes.

Prin fortele proprii, familia Crisan a modernizat in mod constant restaurantul Casa Crisan, atragand astfel clienti noi, pastrandu-i in acelasi timp pe cei existenti. In acest fel ei dau dovada de maiestrie in arta ospitalitatii conducand astfel o afacere de calitate.

Contributia noastra a cuprins dotarea noului salon Ludovic cu perdele, draperii si sisteme de prindere, fete de masa, precum si servete si naproane.

Le multumim pe aceasta cale pentru onoarea de a colabora la acest proiect.