In anul 2016 s-a inaugurat cea mai noua locatie din Baia Mare: Complexul Hotelier MAGUS.

Contractul, semnat inca din 2015, a cuprins dotarea cu articole textile specifice celor 27 de camere ale hotelului si a restaurantului de 170 de locuri.

Ideea proprietarilor acestui complex hotelier (care mai include si clubul EVERGREEN) a fost in a oferi o combinatie intre stilul retro cu tehnologia moderna.

A fost un proiect care a inceput mai greu dar care ne-a intrat la suflet pe masura ce lucrarile se apropiau de sfarsit. Acest lucru s-a datorat si faptului ca investitorii cautau tocmai ceea ce brandul Delite ofera tuturor clientilor sai: „calitate la un pret corect”

Astfel, prin ideile lor si experienta noastra a capatat forma ceea ce a devenit intre timp una din cele mai cochete unitati de cazare din peisajul baimarean.

„Nu au fost probleme sau doleante pe care sa nu le pot rezolva impreuna cu cei din echipa dvs. Toti cei cu care am intrat in contact pe parcursul derularii contractului s-au comportat intr-un mod mai mult decat profesionist.”

Aceste cuvinte spuse la inaugurarea locatiei de catre proprietara Hotelului MAGUS, Eva Majoros, ne arata – o data in plus – ca produsele si serviciile noastre sunt completate de implicarea totala a fiecarui membru al echipei noastre.

Le multumim investitorilor pentru incredere si suntem convinsi ca este doar inceputul unei lungi si frumoase colaborari.