Hotel L’Art din Carei este un proiect in care implicarea a fost totala din partea ambelor parti. Contractul s-a finalizat in 2013, odata cu deschiderea unuia din cele mai selecte boutique-uri hotel la care am contribuit.
Atentia pentru fiecare detaliu a facut din acest proiect unul foarte drag, desi nu am putea spune ca a fost unul foarte usor.

Contributia noastra a cuprins dotarea pe camere cu somiere, saltele, lenjerie de pat, perne, pilote si protectii saltea, prosoape si halate, decoratiuni si sisteme de prindere.

De asemeni, decoratiunile din receptie si restaurant, fetele de masa, servete, skirt-uri.

Fiecare membru al echipei noastre a fost implicat in aceasta lucrare. Cei care au discutat impreuna cu investitorii și designer-ul, fiecare aspect cromatic si tehnic, echipa de creatie si croi, cei care au confectionat somierele si au montat sistemele de prindere pentru decoratiuni, echipa de confectionare, toti au lucrat dedicat ideii de perfectiune. Daca am reusit sau nu, ramane sa va convingeti vizitand hotelul L’Art din Carei.

E de apreciat efortul depus de investitori, fam. Nagy, de a deschide intr-un orasel de provincie din nord-vestul tarii un loc care sa ofere o altfel de ospitalitate turistilor, un alt mod de a face turism in Romania.

Le multumim pentru onoarea de a colabora la acest proiect.

Pagina web: arthotelcarei.ro