CUM PLĂTESC PRODUSELE?

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră, DELITE TEXLE (delite-textile.ro) vă pune la dispoziție următoarele metode de plată:

  • Plata la livrare– veți plăti curierului contravaloarea produselor comandate în momentul livrării lor. Pentru a utiliza această modalitate de plată, pașii necesari sunt următorii: pe pagina „Finalizare Comandă” la rubrica „Livrare” alegeți „Curier” sau „Poșta Română”, unde sunt afișate si prețurile acestor două metode. După confirmarea comenzii (după apăsarea butonului „Plasează Comanda” ), veți primi pe e-mail un mesaj de confirmare a comenzii efectuate.
  • Plata online prin card bancar– Pentru plata prin card folosim serviciile plationline.ro. Pentru a utiliza aceasta modalitate de plată, pașii necesari sunt urmatorii: pe pagina „Finalizare Comandă” la rubrica „Selectează metoda de plată”, alegeți „Plata online cu cardul bancar”. După confirmarea comenzii (realizată apăsând butonul „Plasează Comanda” ) veți fi redirecționat automat spre pagina securizată de plați online a serviciului plationline.ro. Aici va trebui să introduceți datele cardului dumneavoastră, iar la sfârșit, după completarea tuturor câmpurilor necesare, apasați butonul „Plătesc”. În acest moment, plata dumneavoastră va fi înregistrată în conturile noastre și veți primi pe e-mail un mesaj de confirmare a comenzii efectuate. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele delite-textile.
    Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
  • Plata prin OP – Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre Athore Delite SRL.

Pentru ORICE nelămurire privind funcționarea sau utilizarea acestui site, te rugăm trimite un e-mail la office@delite-textile.ro sau contactează-ne telefonic la numărul de telefon +40 729 889 757.

Informații despre plățile pe site-ul delite-textile.ro, ultima actualizare: 02.11.2022