PORTOFOLIU

Clientii nostri, sunt cea mai buna carte de vizita a companiei noastre. Dorim sa le multumim pentru increderea acordata, fiind constienti de faptul ca datorita lor am ajuns sa acumulam aceasta experienta. Doar prin feedback-ul dumneavoastra vom reusi sa ne perfectionam in permanenta produsele si serviciile oferite.

Servicii

Misiunea brandului Delite este sa schimbe perceptia proprietarilor de hoteluri si restaurante despre importanta textilelor achizitionate, astfel incat sa realizeze impactul covarsitor avut de calitatea acestora asupra satisfactiei clientilor lor.

ASISTENTA

De-a lungul anilor ne-am propus sa oferim clientilor nostri exact solutia integrata de care aveau nevoie. Tocmai din acest motiv, Athore Delite vine in completarea produselor oferite si cu o gama larga de servicii complementare, astfel incat clientul sa gaseasca rapid tot ceea ce ii este necesar.

Design INTERIOR

Vizite personalizate la locatiile dumneavoastra pentru consultanta in alegerea designului, a culorilor si texturilor potrivite, lista completa de dotari textile obligatorii pentru o camera de hotel sau un restaurant, consiliere in intretinerea corecta a tesaturilor pentru a le creste durata de viata.

MONTAJ SI TRANSPORT

Servicii de transport a produselor comandate (cu masini proprii sau curierate), montajul atat a sistemelor de prindere cat si a perdelelor si draperiilor, gasirea de solutii inovatoare de obturare a geamurilor, la aproape toate proiectele de arhitectura.

News & Blog

Articole si noutati Delite textile

PROMISIUNI RESPECTATE

by Delite oct. 12, 2018 Blogs, Blogs special , , , , , Cum poți face diferența dintre un furnizor serios și unul care urmărește doar câștiguri de moment? O modalitate este de a-i urmări traseul și clienții din portofoliu. Attila Bodiș, director general al Athore Delite, face parte din prima categorie. Și-a gândit mereu afacerea cu bătaie lungă și a impus un ritm al promisiunilor respectate către [...]

IMPORTANTA ALEGERII TEXTILELOR PENTRU SPA

by davos aug. 11, 2017 Blogs, Blogs special , ,

In domeniul textilelor, sunt multe aspecte si detalii de calitate pe care operatorul (de hotel, centru Spa, piscina etc.) nu le cunoaste. Si nici nu este obligatoriu, nefiind specialist.