INFORMAȚII DESPRE LIVRAREA PRODUSELOR

DELITE-TEXTILE (delite-textile.ro) vă oferă urmatoarele opțiuni de livrare:

  • Livrare prin curier – Comanda ajunge la destinație în 1-2 zile lucrătoare din momentul în care predăm coletul curierului, cu excepția situației în care, în timpul finalizării comenzii, a fost trecut un alt termen de livrare (în câmpul „Note Comandă”). DELITE TEXTILE își rezervă dreptul de a nu efectua confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților. Pentru a beneficia de livrare prin curier, la modalitatea de livrare din pagina de „Finalizare Comandă” trebuie să selectați „Curier”.

Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Factura constituie contractul de vânzare / cumpărare conform legislației române în vigoare. Clientul iși exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda și cu nevoile acestuia.

DELITE-TEXTILE (delite-textile.ro) iși rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări , daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi, care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzantelor legii românești.

Pentru ORICE nelămurire privind funcționarea sau utilizarea acestui site, te rugăm trimite un e-mail la office@delite-textile.ro sau contactează-ne telefonic la numărul de telefon +40 729 889 757.

În cazul livrărilor internaționale, nu oferim garanții în ceea ce privește obiectele fragile. Acestea vor fi ambalate corespunzător, în ambalaj special, iar pe cutie va fi specificat că interiorul conține obiecte fragile. După predarea către transportator, întreaga responsabilitate asupra integrității obiectelor livrate cade asupra firmei de curierat.

 

Informații despre livrarea produselor de pe site-ul delite-textile.ro, ultima actualizare: 02.11.2022