Despre Noi

Suntem singura companie din domeniul utilarilor cu articole textile pentru Horeca care si-a propus, ca misiune principala, sa schimbe perceptia proprietarilor de hoteluri si restaurante despre importanta textilelor achizitionate, astfel incat sa realizeze impactul covarsitor avut de calitatea acestora asupra satisfactiei clientilor lor.

Athore Delite isi pune experienta intr-un altfel de parteneriat cu clientii sai. Acestia au tot timpul in echipa noastra specialistul pregatit sa ii consilieze atat la achizitionarea produselor optime dar si la intretinerea lor corecta cat mai mult timp pentru ca ideile clientului sa fie transpuse cat mai exact in munca noastra.

Delite este cea mai inspirata alegere!

Doriti sa deschideti o locatie Horeca sau sa faceti imbunatatiri la cea pe care o detineti deja? V-ați saturat sa tot cautati si sa tot incercati care dintre produsele textile necesare intr-un hotel, pensiune, restaurant sau sala de evenimente sunt mai bune?

Alegem pentru clientii nostri

Acele produse si servicii carora furnizorii nostri de materii prime le pot asigura continuitatea, putand astfel completa nevoile clientilor un timp cat mai indelungat. De asemenea, asiguram in permanenta calitatea manoperei si a serviciilor oferite.

Ati avut cazuri in care…?

Ati facut compromisuri in ceea ce priveste pretul, in detrimentul calitații? sau cand vi s-a promis ceva si ati primit cu totul altceva? Sau poate ati avut nevoie de anumite completari iar furnizorul dvs v-a spus dupa nici 6 luni ca nu mai are acel material, si nici nu il mai poate aduce?

“CLIENTII NOSTRI STIU DIFERENTA!”

Si acest lucru incepe sa devina din ce in ce mai vizibil in randurile celor peste 700 de clienti unici ai companiei noastre. Multi dintre ei colaborand cu noi de peste 10 ani. Nu intamplator, am ajuns sa spunem “CLIENTII NOSTRI STIU DIFERENTA!”. Asta si pentru ca una din valorile noastre este INTEGRITATEA: spunem ce facem dar mai ales facem ce spunem!

Daca da, ati nimerit exact unde trebuie.

Pentru ca suntem singurul furnizor de solutii textile complete profesionale din Romania. Suntem axati pe satisfacerea confortului clientilor din industria ospitalitatii, un brand unanim recunoscut ca un brand al seriozitatii, al calitatii si al parteneriatelor de lunga durata cu clientii din industria Horeca.

Perdele, draperii si sisteme de prindere.

Traverse si cuverturi de pat. Somiere si saltele. Perne, pilote si protectii de pat. Lenjerii, prosoape si halate de baie. Fete de masa, naproane si servete. Protectii de masa impermeabile. Skirt-uri, huse de scaun sau pentru mese cocktail. Textile pentru exterior. Toate aceste articole le veti gasi sub un singur nume: Delite. Produse in atelierele proprii sau in colaborare cu producatori specializati din Spania, Italia, Germania, Estonia, Lituania, Portugalia.

Misiunea brandului Delite

Este sa reuseasca sa schimbe perceptia proprietarilor de hoteluri si restaurante despre importanta textilelor achizitionate. Este nevoie ca acestia sa realizeze impactul covarsitor avut de calitatea acestora asupra satisfactiei clientilor lor.

Facem tot ce ne sta in putinta pentru a oferi clientilor nostri produse si servicii de cea mai buna calitate.  Preturile sunt cat mai competitive, astfel incat brandul Delite sa se identifice cu notiunea de ”CALITATE LA UN PRET CORECT”.

Nu in ultimul rand,

Delite inseamna o echipa profesionista de oameni dedicati industriei textile pentru HORECA. De la echipa de vanzari, gata oricand sa vina la dvs. cu o intreaga colectie de tesaturi si solutii potrivite pentru orice locatie, la echipa de productie precum si echipa departamentului tehnic, toti sunt pregatiti sa isi faca treaba cu responsabilitate pentru ca dumneavoastra, clientii nostri, sa fiti pe deplin multumiti.

Cu respect pentru clientii dumneavoastra,
ECHIPA DELITE

VIZIUNEA

Sa reusim sa schimbam perceptia proprietarilor de hoteluri si restaurante despre importanta textilelor achizitionate, astfel incat sa realizeze impactul covarsitor avut de calitatea acestora asupra satisfactiei clientilor lor.

MISIUNEA

Ne dorim ca brandul DELITE să fie unanim recunoscut in Romania ca un brand al seriozitatii, al calitatii si al parteneriatelor de lunga durata cu clientii din industria Horeca.

Vom crea un brand solid, bazat pe o echipa puternica, construita dupa valori morale si profesionale inalte, echipa preocupata permanent de standardele dupa care se ghideaza afacerea DELITE.

Vom pune intotdeauna nevoile clientului pe primul plan, fara insa sa ne abatem de la principiile si valorile DELITE.

INTEGRITATE

Spunem intotdeauna adevarul.
”Spunem ce facem, dar mai ales facem ce spunem!”

SPIRIT DE ECHIPA

Suntem constienti ca o echipa este mai puternica si isi atinge mai usor obiectivele decat o singura persoana si ne bazam intotdeauna pe cel/cea de langa noi.

SERIOZITATE

Luam in serios fiecare proiect nou inceput si dam tot ce e mai bun din noi pentru a il duce la bun sfarsit asa cum ne-am propus.

PERFECTIONARE

Suntem intr-o permanenta cautare de materiale, produse si solutii noi care sa satisfaca cat mai multe din nevoile clientilor nostri si ne perfectionam continuu in implementarea lor.

CONSTANTA

Alegem pentru clientii nostri acele produse si servicii carora furnizorii nostri de materii prime le pot asigura continuitatea, putand astfel completa nevoile clientilor un timp cat mai indelungat.

EXCELENTA

Facem tot ce ne sta in putinta pentru a oferi clientilor nostri produse si servicii de cea mai buna calitate la preturi cat mai competitive, astfel incat brandul Delite sa se identifice cu notiunea de ”Calitate la un Pret Corect”.

TRANSPARENTA

Suntem deschisi atat fata de clientii nostri cat si fata de furnizorii nostri in privinta lucrurilor pe care le putem sau nu le putem face.

PROMPTITUDINE

Cautam sa avem un termen cat mai scurt posibil de la comanda la livrare si ne preocupam permanent pentru a gasi solutii in acest sens.

DEZVOLTARE

Investim permanent resurse umane si materiale in dezvoltarea afacerii, putand astfel sa facem fata provocarilor pietei in care activam.

Bogatie si Gratitudine

Suntem oameni bogati… si bogatia noastra nu sta doar in bani. Ea se bazeaza pe ce avem in interior, pe bucuria finalizarii fiecarui proiect, pe impactul pozitiv pe care il lasam in urma noastra odata cu fiecare comanda incheiata.

De aceea suntem gata oricand sa spunem ”multumesc”. Suntem recunoscatori pentru ce avem, pentru locul in care muncim, pentru succesul pe care l-am obtinut in urma muncii noastre, pentru incantarea de pe fata clientului multumit de produsele si serviciile noastre.