Saltele pentru Hoteluri:

Alegerea saltelelor potrivite pentru un hotel reprezintă o decizie crucială în asigurarea confortului maxim pentru oaspeți. Producem două opțiuni de top – Gama Premium și Gama Medium – fiecare concepută pentru a satisface diferite nevoi și bugete, garantând un somn odihnitor și un confort de neegalat.

Gama Premium: Confort Excepțional și Durabilitate Superioră

Memory Pocket Confort & Memory HR Plus Comfort: Aceste saltele din gama Premium oferă o experiență de somn supremă, fiind ideale pentru hotelurile care doresc să ofere oaspeților luxul și confortul absolut. Cu nuclee complexe ce includ arcuri impachetate individual (Pocket800) și spumă Memory de înaltă densitate, aceste saltele asigură suport diferentiat pe zone, adaptându-se perfect contururilor corpului și menținând coloana vertebrală într-o poziție naturală.

  • Înălțime totală: 30cm (Memory Pocket Confort) și 22cm (Memory HR Plus Comfort).
  • Duritate: Mediu-ferm, ideală pentru majoritatea preferințelor. Termen de garanție: 84 de luni, asigurând o investiție pe termen lung.
  • Durata de viață medie: 120 de luni, garantând durabilitate și rezistență în timp.

Oferiți-vă oaspeților luxul suprem de somn pe care îl merită. Descoperiți acum Gama Premium și transformați fiecare noapte într-o experiență de neuitat. Contactați-ne pentru detalii și oferte personalizate!

Gama Medium: Calitate și Confort la un Preț Accesibil

Super High Zone Confort & HR Spring Confort: Aceste modele sunt perfecte pentru hotelurile care caută un echilibru între costuri și calitate, oferind oaspeților un somn odihnitor fără a compromite confortul. Cu nuclee din spumă poliuretanică HR și arcuri tip Bonell, aceste saltele oferă suport eficient și confort pe durata întregii nopți.

  • Înălțime totală: 20cm (Super High Zone Confort) și 24cm (HR Spring Confort).
  • Duritate: Mediu și Mediu-ferm, satisfăcând o gamă largă de preferințe.
  • Termen de garanție: 60 de luni (Super High Zone Confort) și 36 de luni (HR Spring Confort), promițând calitate și fiabilitate.

Caracteristici Comune și Beneficii pentru Hoteluri

Ambele game includ huse detașabile și lavabile, tratate cu Aloe Vera și anti-acarieni, asigurând un mediu curat și sănătos. Materialele de înaltă calitate folosite în fabricația acestor saltele garantează durabilitate și rezistență, fiind o alegere inteligentă pentru orice hotel. Prin oferirea unei game variate de saltele, hotelurile își pot adapta oferta pentru a satisface cerințele specifice ale oaspeților, îmbunătățind astfel experiența acestora și creând o impresie de durată.

Calitate și confort la prețuri accesibile pentru hotelul dumneavoastră. Explorați Gama Medium și găsiți soluția perfectă pentru a îmbunătăți somnul oaspeților fără a depăși bugetul. Solicitați mai multe informații și oferte speciale acum!